Hulp bij het schrijven van uw uitvaartspeech

Ik help je graag bij het schrijven van een afscheidsrede. Ik help je tot de kern te komen, met liefdevolle en warme bewoordingen, waar gewenst met humor. In je eigen woorden, levendig en in de juiste toon. Zo kom je tot een persoonlijk woord van afscheid, als eerbetoon aan de overledene en als bron van mooie herinneringen voor jouzelf.

Als een naaste overlijdt, valt de wereld even stil. Er zijn geen woorden voor het verdriet. Je zou graag een uitvaartspeech houden, maar hoe verwoord je het onzegbare? Je zou uren kunnen vertellen over je dierbare, maar hoe zet je jouw gevoelens om in een mooi afscheidswoord? Wat zeg je wel bij het afscheid, en wat niet? En hoe zeg je dit dan?

De Taalfax helpt je de juiste woorden liefdevol op papier te zetten. 

Zo werken wij

Je wilt het verhaal van je dierbare delen in de vorm van een levensportret of als uitvaartspeech. Ik (Monique) kom daarvoor graag persoonlijk bij je langs voor een gesprek. Telefonisch of online (per videogesprek) kan natuurlijk ook. Samen doorlopen we dan het leven van de overledene. Jij vertelt, ik luister en vraag. We bekijken foto’s en geliefde aandenkens. Met aandacht en empathie. Alles draait om jouw verhaal over jouw dierbare. Je ontvangt je uitvaartspeech binnen twee werkdagen.

Uitvaartspeech